Foglalás
Inchide

Activități pentru petrecerea timpului liber (activități recreative)

Băile Șugaș
Stațiunea Șugaș Băi se află la 13 km de Arcuș. Aici găsim complex de agrement care oferă numeroase activități în fiecare sezon, centru de tratament, teren de tenis, panou de escaladă, teren de minigolf și parc de aventură în pădure. Facilitățile de recreere în aer liber sunt accesibile din luna mai până la sfârșitul lunii octombrie, de luni până vineri. Centrul de schi îi așteaptă pe iubitorii sporturilor de iarnă cu cele 2 pârtii de schi.
Băile Tușnad
Vă invităm să descoperiți frumusețea pădurilor din Băile Tușnad cu ocazia unei plimbări cu Segway .
Băile Tușnad
Ranger Tours sunt excursii în vecinătatea orașului Băile Tușnad cu jeepuri de 6 locuri cu vehicule de teren Polaris Ranger, Mitsubishi off-road jeep, E-Polaris Ranger și.Puteți vedea munții din Transilvania și vă puteți bucura de cele mai frumoase peisaje.
Băile Tușnad
Durata programului: 2 ore, min. 4 persoane. Programul este disponibil pe tot parcursul anului.
Băile Tușnad
Dacă doriți să vedeți frumusețea Transilvaniei de la înălțime, alegeți programul " Tandem Paragliding" de la " Adventure Expert".
Arcuș
Îchiriază bicicletă și descoperă județul Covasna! Vă aștaptă, peisaj unic, castele și clădiri rare!
Arcuș
Transmiterea dragostei și respectului pentru cal și călărie, o experiență minunată de la prima călărie sau o plimbare grozavă de fond prin câmpuri, păduri și pășuni.
Arcuș
La noi oricine se poate familiariza cu rețeta și etapele de preparare a colacului secuiesc.
Sfântu Gheorghe
Învățarea dansurilor populare transilvănene în contextul ocrotirii valorilor tradiționale.
Băile Tușnad
Ai văzut Regele Carpaţiilor în habitatul lui natural? Din siguranţa pândelor poţi urmări şi fotografia cel mai mare prădător pe uscat din Europa!
Arcuș
Tura noastră porneşte din Băile Balvanyos, descoperim comorile naturale inedite din Munţii Ciomad, o porţiune extrem de interesantă a Carpaţilor Orientali. Începem tura prin vizitarea Băilor Fetelor Apor, unde învăţăm despre izvoare naturale, după care facem fotografii spre panorama Bixad.
Băile Șugaș
Stațiunea Șugaș Băi aflată la doar 13 km de Arcuș, îi așteaptă pe iubitorii sporturilor de iarnă cu 2 pârtii de schi, cu piste de 250 și 560 de metri, de dificultate medie, instalație de teleschi, nocturnă, centru de închiriere echipament. Biletele sau abonamentele se pot achiziționa la prețuri rezonabile.
Arcuș
Dacă vrei să petreci activ o zi de iarnă departe de oraş, pe tărâmuri unde natura a rămas intactă, această tură ţi se potriveşte! Poţi să te bucuri de o drumeţie prin păduri înzăpezite, de priveliştea deosebită de pe vârfurile munţilor cucerite, să afli de la ghidul tău despre cultura şi modul de viaţă a localnicilor, să descoperi obiceiurile animalelor sălbatice prin urmele lor lăsate în zăpadă, şi în funcţie de varianta aleasă, multe alte atracţii.
Arcuș
Descoperă tainele Secuimii printr-o plimbare culinară în împrejurimile oraşelor fermecătoare Miercurea Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Sfântu Gheorghe sau Gheorgheni! Ai posibilitatea să guşti bucatele tradiţionale, berea sau pălinca artizanală, să înveţi procesul de preparare a diferitelor alimente cum sunt diversele tipuri de brânză, pâinea tradiţională cu cartofi sau ciocolata artizanală.
Folosim cookie-uri pentru a vă asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru web. Prin continuarea utilizării acestui site, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri. Notificare de confidențialitate Accepta