Foglalás
Inchide

SĂLI DE EVENIMENTE

Vă prezentăm caracteristicile speciale ale sălilor de evenimente pentru a ușura alegerea Dvs. Solicitați oferta noastră și decidem împreună care este locația potrivită pentru evenimentul dvs.



Restaurant



Restaurantul Education Center din Arcuș își așteaptă oaspeții într-o clădire separată cu terasă de vară, amenajat într-un parc frumos și întreținut. Este locul ideal pentru organizarea de evenimente sau reuniuni de familie, cum ar fi: nuntă, botez, majorat și evenimente corporate.

Restaurantul este prevăzut cu două săli: o sală la parter cu o capacitate de 70-80 de locuri, respectiv, la etaj, o a doua sală cu o capacitate de 30-40 de locuri. În timpul verii, pentru 40-50 persoane, terasa acoperită oferă posibilitatea de a servi masa la aer liber.

Restaurantul luminos, de 150 m2, cu lumină naturală, poate fi adaptat tipului de eveniment. La cerere putem oferi următoarele echipamente tehnice: sistem de sunet, WIFI.



Cort evenimente



În paralel cu creșterea solicitărilor pentru desfășurarea evenimentelor în aer liber, din 2020 avem disponibil un cort de evenimente de 54 de metri pătrați. Fiind expus în parc, este o locație captivantă, din primăvară până în toamnă, pentru diverse tipuri de evenimente.

În funcție de natura evenimentului, cortul poate găzdui:

https://eventsandmore.hu/hu/hotels/arkos-education-center-arkos_1353.html

Asigurând tehnologia de bază pentru buna desfășurare a evenimentelor (proiector, flipchart, sistem de sunet), putem recomanda cu încredere cortul de evenimente ca locație pentru spectacole sau discurs festiv.

Sala de conferințe



Locația ideală pentru evenimente corporate este sala de conferințe de 75 de metri pătrați situată în clădirea principală, la parter.

În funcție de amenajarea sălii, aceasta oferă următoarele posibilități:

https://eventsandmore.hu/hu/hotels/arkos-education-center-arkos_1353.html

Sala noastră de conferințe, climatizată, este ideală pentru prezentări, teambuilding-uri, discuții de grup și recepții. Punem la dispoziția organizatorilor echipamente tehnice: videoproiector, flipchart, sistem de sunet, WIFI.

Folosim cookie-uri pentru a vă asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru web. Prin continuarea utilizării acestui site, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri. Notificare de confidențialitate Accepta