Foglalás
Inchide

Education Center din Arcuş

Școala Populară de Arte și Meserii, Sfântu Gheorghe este o instituție publică, subordonată Consiliului Județean Covasna.

În cadrul școlii își desfășoară activitatea și Education Center. Școala și centrul de educație - printre altele - inițiază și desfășoară programe și proiecte de reconversie profesională, organizează diferite activități de formare și informare pentru instituții publice, companii private și organizații nonguvernamentale.

Arcuș (în maghiară Árkos) este o comună mică, foarte frumoasă din județul Covasna, România. Education Center își are sediul în această localitate și se află la o distanță de doar 5 km de municipiul Sfântu Gheorghe, astfel că accesul cu ajutorul autoturismului sau a mijloacelor de transport în comun este facil.


Centrul de Educaţion Center este alcătuit din două corpuri de clădiri, respectiv A și B, din care corpul A găzduiește spațiile de cazare. Cele 34 de camere cu paturi duble (DBL), situate la parter, etajul 1 și etajul 2, sunt dotate cu grup sanitar propriu, televizor cu cablu, WI-FI. La parterul clădirii de află recepția, un hol de primire şi o sală de conferință cu o capacitate de 60 de locuri.

Vis-à-vis de clădirea cu spațiile de cazare se găsește un teren de tenis prevăzut cu gazon artificial și nocturnă iar lateral se află o parcare pentru 40 de autoturisme.

Clădirea B (corpul B) este dotată cu două săli de mese: cea de la parter are o capacitate de 80 de locuri, iar cea de la etaj 35 de locuri.



Accesați albumul foto Camere

Folosim cookie-uri pentru a vă asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru web. Prin continuarea utilizării acestui site, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri. Notificare de confidențialitate Accepta