Foglalás
Inchide

Culture Bike

Îchiriază bicicletă și descoperă județul Covasna! Vă aștaptă, peisaj unic, castele și clădiri rare!Ce asigurăm noi?

Biciclete de închiriat, mountain bike sau tandem, ghid, transportul la punctul de plecare și retur.

Informații: 0739.852.958
  • nchiriere bicicletă cu ghid – 100RON/persoana/zi (min. 5 persoană)
  • nchiriere bicicletă – 50RON/zi
Poți să alegi după regiune! Tot județul Covasna, vă așteaptă cu ceva interesant!

Furnalul Bodvaj - Micloșoara
Gábor Áron a turnat aici primele tunuri în lupta de autoapărare în Trei Scaune în perioada revoluției din 1848-49. De aici pornind ajungem la casa memorial Benedek Elek și la moara de apă, care funcționează și aztăzi din Bățanii Mici.

Distanță: 28 km – durata: 3,5 ore (pe bicicletă 1,5 ore)

Scaunul Kézdi - Lacul Sfântu Ana – Băile Bálványos

Ideal pentru iubitorii de natură. Lacul vulcanic Sfântu Ana este un loc minunat în sine, Tinovul Mohos este o comoară unică din Europa. Drumul de aici duce la băile fetelor Apor, care este un SPA tradițional în aer liber. La cerere se poate odihni și la Bálványos SPA, apoi tura se continua spre Bálványos, unde ruinele fostului castel merită de vizitat.

Distanță: 27 km – durata: 4-5 ore (pe bicicletă 1 oră)

Scaunul Sepsi - Sfântu Gheorghe- Valea Crișului

Moștenirea construită din Sfântu Gheorghe este de asemenea atractivă. Biserica fortificată a orașului,biserica reformată, clădiri spectaculoase proiectată de Kós Károly ex:Muzeul Național Secuiesc . De aici merită să pornești spre Arcuș unde este păcat să ratezi Castelul Szentkereszty și parcul său. În Valea Crișului, memoria fostei mine este păstrată doar de un lac de asemenea, putem petrece minute plăcute pe țărm.

Distanță: 10 km – durata: 2-3 ore (pe bicicletă 45 de minute)

Scaunul Orbai - Covasna - Peteni
Ca oraș balnear, Covasna este renumită pentru mofetele sale. Mofetele (emanații de bioxid de carbon) din Covasna care au o valoare terapeutică majoră fiind extinse în toată stațiunea. Apele minerale de la Covasna sunt utilizate atât în cura internă cât și în cura externă pentru tartare. De aici ne îndreptăm spre Zabola, unde se află castelul contelor Mikes împreună cu parcul special. O așezare îndepărtată, Peteni, dar aici oaspeții pot face o baie în baia populară locală și se pot bucura de saună.

Distanță: 13,5 km – durata: 3-5 ore (pe bicicletă 1 oră)

Folosim cookie-uri pentru a vă asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru web. Prin continuarea utilizării acestui site, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri. Notificare de confidențialitate Accepta