Foglalás
Inchide

Restaurant

Restaurantul Education Center din Arcuș își așteaptă oaspeții în parcul frumos amenajat și întreținut, într-o clădire separată și cu o terasă de vară. Micul dejun inclus în prețul cazării este servit în regim de tip bufet suedez iar prânzul și cina sunt servite à la carte.

Restaurantul, în afara serviciilor oferite oaspeților cazați la noi, este deschis și pentru alte evenimente: nunți, botezuri, aniversări familiare și oferă o locație perfectă pentru desfășurarea acestor evenimente. Restaurantul este prevăzut cu două săli: o sală la parter, cu o capacitate de 70-80 de locuri, respectiv, la etaj, o a doua sală cu o capacitate de 30-40 de locuri.

Terasa noastră de vară este acoperită și poate găzdui evenimente cu 40-50 de participanți.

Important pentru noi este ca oaspeții să se simtă bine în ambientul pe care îl oferim precum și să fie satisfăcuți de preparatele servite (atent pregătite și cu ingrediente de calitate superioară).

Vă așteptăm să fiți oaspeții noștrii în inima Transilvaniei!

Mic dejun între orele 07:00 - 10:00
Prânz între orele 13:00 - 15:00
Cină între orele 19:00 - 20:00

Accesați albumul foto

Folosim cookie-uri pentru a vă asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru web. Prin continuarea utilizării acestui site, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri. Notificare de confidențialitate Accepta