Foglalás
Inchide

Atracții turistice

Arcuș
Se situează în valea pârâului Arcuş, la 3 km de Municipiul Sf. Gheorghe.
Gelința
50 km de Arcuș. Biserica Romano-Catolică Sf. Emeric este un monument deosebit de valoros, datorită zestrei sale artistice.
Bățanii Mici
45 km de Arcuș. Muzeul a fost înființat în anul 1969 în casa în care a locuit publicistul și scriitorul Elek Benedek (1859-1926) și expune obiecte legate de viața și activitatea scriitorului, mobilier, documente originale și fotocopii, precum și exemplare din cărțile sale tipărite.
Tălișoara
La 50 km de Arcuș se află satul Tălișoara, unde oferim oaspeților o vizită în atelierul fierarului.
Băile Tușnad, Strada Olt
Lacul Sfânta Ana este singurul lac vulcanic din România. Este situat în masivul Ciomatu din județul Harghita, în stânga râului Olt, în apropiere de stațiunea Tușnad. Lacul este așezat pe fundul craterului unui vulcan stins, denumit Ciomatu Mare (în maghiară Nagy-Csomád), din masivul vulcanic Puciosu, locul celei mai recente erupții vulcanice în Carpați și în Europa de Est, care a avut loc acum câteva zeci de mii de ani (probabil mai recent de acum 42.000 ani).
Sfântu Gheorghe, Strada Kós Károly
Este o arie protejată (sit de importanţă comunitară) situată în estul Transilvaniei, pe teritoriul judeţului Covasna, în partea central nord-estică a Depresiunii Braşovului.
Băile Bálványos
Peştera Puturosu (sau "Tinda iadului") din masivul cu acelaşi nume este o veche galerie de sulf şi se află la o altitudine de 1052 m.
Covasna
Balta Dracului este un adevărat simbol al oraşului Covasna, un loc datorită căruia oraşul a fost recunoscut ca staţiune balneo-climaterică.
Băile Bálványos
Cetatea Păgânilor a fost ultimul bastion al păgânilor din secolul al XIII-lea şi a fost inspiraţie pentru scriitorul maghiar Jókai Mór în romanul cetatea Balvanyos.
Covasna
Ruinele Cetății dacice, numite Cetatea Zânelor, care se afla pe unul din dealurile ce marginesc valea cu același nume, situată pe un munte înalt de 957 m, în extremitatea de est a stațiunii, pe un promontoriu de stâncă numit de localnici Muntele Cetății.
Covasna
Izvoarele de apa minerala din Covasna fac din aceasta, ”Orasul Apelor Minerale” datorita bogatiei sale in izvoare de apa minerala de diferite feluri.
Folosim cookie-uri pentru a vă asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru web. Prin continuarea utilizării acestui site, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri. Notificare de confidențialitate Accepta