Rezervare / Cerere de ofertă online
Education Center Arcuș Hotel
Sosire:
Plecare:
Vizitatori:
2 ADULȚI
Adult:
Copii:
OK Nu
Cod promoțional:
Inchide

Nu mai căutați pe internet

Găsiți cel mai bun preț pe pagina noastră de web!

De ce să rezervați la noi?

Nu mai căutați pe internet! Doar pe pagina noastră de web merită să rezervați!

Garanția celui mai bun prețVă asigurăm că cele mai bune prețuri le găsiți pe pagina noastră de web. În acest sens, vă oferim: Garanția celui mai bun preț!

Servicii promoționalePe lângă rezervarea camerei pe pagina de web, puteți să solicitați și alte serviciil incluse în oferta noastră. Foarte important este ca aceste servicii (masaj, cereri extra legate de pregătirea camerei etc.) să fie solicitate doar online pe pagina de web sau înainte de sosire odată cu rezervarea camerei. Promoțiile și prețurile avantajoase ale serviciilor nu pot fi rezervate.

Promoții la zi, oferte specialSe pot accesa promoții cantitative (3=4, 4=5), promoții la rezervările anticipate, oferte last minute care depind de gradul de ocupare al camerelor, avantaje la plata imediată (non ref). La toate aceste promoții și acțiuni se mai adaugă și promoția noastră de client fidel.

Alcătuiți pachetul dumneavoastră personalizatOdată cu rezervarea camerei puteți să o alegeți pe cea mai potrivită pentru dvs. și noi vă vom oferi un preț extraordinar care va include și serviciile alese. Astfel, nu numai că rezervați camera dar alcătuiți și pachetul de servicii conform dorințelor dvs.

Folosim cookie-uri pentru a vă asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru web. Prin continuarea utilizării acestui site, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri. Notificare de confidențialitate Accepta