Foglalás
Inchide

Arena Sepsi

BIGHEADPIC_Arena Sepsi

Arena Sepsi este o sală polivalentă din Sfântu Gheorghe. Cea mai modernă și multifuncțională arenă din regiune.

Lucrarea este concepută să găzduiască diverse activități sportive, printre care: tenis, hochei, baschet, handbal sau futsal- și alte evenimente , cum ar fi: concerte, evenimente gastronomice, culturale, religioase. Construcția cu structură de cupru cu o suprafață de 12.656 mp, pe o suprafață de opt hectare cu posibilitate de parcare a 450 de autoturisme.
Cel mai înalt punct al sălii este de 25 de metri, 64 de camere de supraveghere, 680 detectoare de fum, opt camere cu infraroșu au fost instalate în sala de sport, iar echipamentele de răcire și încălzire au fost automatizate.

Sala polivalentă are trei niveluri, la parterul clădirii se află:

 • vestiare (6 mari (28 de locuri) + 8 vestiare mici (3-6 locuri), din care 2 vestiare sunt adaptate pentru persoanele cu dizabilități,
 • sală mare de joc,
 • sală de antrenament,
 • sală de conferință cu o capacitate de 100-120 de persoane,
 • depozite, birouri, camere tehnice și medicale,
 • La primul etaj găsim:
 • auditoriul - cu 3100 de locuri, care poate fi extins cu încă 1000 de locuri
 • două loje pentru VIP-uri ( în total 32 de locuri),
 • La etajul 2 găsim:
 • camere pentru reporteri,
 • spațiu de birouri.
Pe lângă Arena se află un patinoar închis , care servește și ca loc pentru antrenamente, meciuri și turnee. Aceasta mai include 1 spațiu de birou și 2 vestiare. În incintă nu are loc desemnat pentru public, dar pot intra cca 200 -300 de vizitatori lângă terenul de joacă.

În cadrul programului „Inițiere în sport”, 2.000 de copii din grupa mare, pregătitoare și clasele I, II și III din Sfântu Gheorghe sunt învățați să patineze săptămânal conform anului școlar. Echipamentul este asigurat.

Separat mai găsim 4 terenuri de tenis de zgură (2 acoperite și 2 în aer liber).

Arena Sepsi găzduiește și o sală de gimnastică modernă -Arena Gym cu o vedere panoramică, sală bine echipată și antrenori calificați care stau la dispoziția vizitatorilor. După sport putem beneficia de serviciile oferite de saună, fitness bar și cafenea.

Adresa:

Arena Sepsi
Sfântu Gheorghe, la ieșirea din oraș către Miercurea Ciuc , str. Lunca Oltului DN12, Romania
Web: www.rekreativ.club/net/arena.php

Posibilitate de cazare la Education Center:

Una dintre cazările recomandate de Sepsi Arena pentru echipele sportive sau participanții la eveniment este Education Center din Arcuș, care așteaptă oaspeții cu un restaurant și parcare gratuită.

Distanța rutieră dintre Arena Sepsi și Education Center este de 5 km cca. 10 minute cu autoturism, autocar.

Dacă sunteți interesați, solicitați oferta noastră personalizată pentru cazare și masă.

Contactați-ne cu încredere: info@educationcenter.ro sau +40 799 995 990.

Cereți oferta noastră

Folosim cookie-uri pentru a vă asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru web. Prin continuarea utilizării acestui site, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri. Notificare de confidențialitate Accepta