Rezervare / Cerere de ofertă online
Education Center Arcuș Hotel
Sosire:
Plecare:
Vizitatori:
2 ADULȚI
Adult:
Copii:
OK Nu
Cod promoțional:
Inchide
Ținutul Conacelor
de la 375,00 RON / persoană / 1 noapte

Ținutul Conacelor

Oferta este valabilă: 28 Iulie 2020 - 22 Decembrie 2020
Pachetul include: 1 noapte - cu posibilitate de prelungire!
Tip masă: Demipensiune
Pe lângă denumirea istorică de Trei-Scaune, judeţul Covasna mai este cunoscut şi drept Ţinutul Conacelor. Datorită circumstanțelor social-istorice specifice acestei zone, mica nobilime a construit aici cele mai multe conace din toată Secuimea. Județul găzduiește 160 de conace și câteva castele mici, modeste, care au aparținut unor familii de nobili.
Prețul include: Satul Bicfalău este localitatea cu cele mai multe conace din județ. Are în total 36 de conace, majoritatea din secolul al XVII-lea, fiecare păstrând elemente architecturale valoroase demne de conservare și apreciere.
Deşi în secolul XX multe dintre ele au dispărut definitiv, judeţul Covasna rămâne Ţinutul conacelor datorită patrimoniului său arhitectural extrem de valoros.
 • 1 noapte cazare într-o cameră dublă
 • cu demipensiune
 • intrări
 • ghid
1 zi:
 • Tălișoara - Castel Daniel - În zilele noastre funcționează ca hotel castel. Asemenea multor clădiri nobile din regiunea Baraolt, castelul a fost construit în stil renascentist (perioada târzie) la începutul secolului 17 de Mihály Daniel, căpitan adjunct al ”Celor Trei Scaune” (mai târziu județul Covasna) iar în secolul al 19-lea i s-a adăugat o aripă, construită în stil clasicist. De atunci, castelul a suferit mai multe modificări, dar un singur lucru nu s-a schimbat: frescele castelului, care au devenit simborulile acestuia. Ele reprezintă secvențe politice din viața familiei Daniel.
 • Vârghiș - Castelul Daniel din Vârghiș se află pe locul conacului inferior al familiei. Castelul cu sculpturile renascentiste (perioada târzie), ornamentele baroce și extinderile clasiciste reprezintă una dintre cele mai spectaculoase monumente ale regiunii Baraolt. Ansamblul de clădiri, situat pe axa longitudinală est-vest, este înconjurat de un gard de piatră, intrarea făcându-se prin poarta situată în direcția nord-est. În partea de sud se poate observa parcul imens, cât și fațada care cuprinde emblemele castelului.
 • Cheile Vârghişului este locul ideal pentru drumeții și speologie. Este alcătuită din numeroase formaţiuni şi elemente geomorfologice calcaroase, săpate de pârâu. Pe o lungime de aproape 4 km, întâlnim stânci de calcar, versanţi înalţi, verticali şi abrupţi, din care izvorăsc pâraie de munte.
 • Micloșoara - Castelul - Muzeul Vieții Transilvănene este amenajat într-un castel nobiliar din Micloșoara – Castelul Kálnoky, iar istoria acestuia și a familiei cu acest nume se întinde pe mai mult de cinci secole. Muzeul își propune însă mai mult decât să reconstituie istoria unei familii. Ne-am asumat astfel inițiativa unică de a arăta ce însemna viața nobililor din zonă prin obiectele recuperate, donate sau cumpărate, de la arme autentice rămase din luptele duse de Kálnoky cu turcii, la scrinuri, sobe spectaculoase, reconstituiri ale vestimentației de epocă, sau chiar un pian Streicher original, același model pe care îl folosea și Johannes Brahms.
 • Cină și cazare la Arcuș
2 zi:
 • Mic dejun
 • Moacșa - Conacul Benke - Clădirea construită în stil clasicist la începutul secolului al XIX-lea și anexele sale găzduiesc comodități care satisfac cerințele secolului al XXI-lea.
 • Dalnic – Conacul Gaál Kúria - Situat în Curbura Carpaților, în satul Dalnic, Conacul Gaál Kúria a aparținut unei familii transilvănene nobile. Conacul renovat se află pe o proprietate de 30 de hectare împrejmuită de pajiști și păduri.
 • Zăbala - Zabola Estate. Fiți parte a stilului de viață Transilvănean rural. Zabola este un domeniu unic, și nu doar în Transilvania. Este în aceeași măsură o casă de locuit, o proprietate unde oaspeții sunt invitați să se delecteze în atmosfera secolelor trecute. Domeniul Zabola se întinde pe 500 de hectare, din care 50 sunt ocupate de parcul castelului. Întregul domeniu este accesibil direct din acest parc.
Servicii extra
 • intrări
 • ghid
Preţul nu include: Serviciile și consumul suplimentar.
Transportul.
Mai multe informații: Programul se poate prelungii
Tarifele sunt valabile la min. 5 persoane
Condiții de anulare: Rezervarea se poate anula GRATIS cu 10 zile înainte de sosire. Dacă anulați rezervarea cu 10 zile înainte de sosire, păstrăm 30% din suma plătită la rezervare
Condiții de plata: La rezervare trebuie să plătiți 30% din valoarea facturii, în 3 zile după ce primiți confirmarea de la pensiunea noastră.
Preț / persoană / 1 noapte 2020.07.28-12.22
Camera dublă
375,00 RON / persoană
copil 0-3 ani: Gratuit
copil 3-12 ani: 345,00 RON / persoană
Camera dubla cu pat suplimentar
375,00 RON / persoană
copil 0-3 ani: Gratuit
copil 3-12 ani: 345,00 RON / persoană
pat suplimentar: 345,00 RON

Trimite solicitare ofertă - Ținutul Conacelor

Dacă aveți orice întrebare sau cerință specială, vă rugăm trimiteți-ne intersul Dumneavoastră și vă stăm la dispoziție!

Nu ezitați de a ne trimite cererea Dvs. și în termen de 1 oră Vă trimitem oferta noastră.
Nu rezervați în altă parte, cereti oferta de preț! Din 24 în 24 ore pe zi, colegii noștrii vă așteaptă cu întrebările Dvs.
Sosire: *
Numărul de persoane *
adult copil 0-3 ani copil 3-12 ani
1. gyermek életkora *
2. gyermek életkora *
3. gyermek életkora *
4. gyermek életkora *
5. gyermek életkora *
6. gyermek életkora *
7. gyermek életkora *
8. gyermek életkora *
9. gyermek életkora *
10. gyermek életkora *
11. gyermek életkora *
12. gyermek életkora *
13. gyermek életkora *
14. gyermek életkora *
15. gyermek életkora *
16. gyermek életkora *
17. gyermek életkora *
18. gyermek életkora *
19. gyermek életkora *
20. gyermek életkora *
21. gyermek életkora *
22. gyermek életkora *
23. gyermek életkora *
24. gyermek életkora *
25. gyermek életkora *
26. gyermek életkora *
27. gyermek életkora *
28. gyermek életkora *
29. gyermek életkora *
30. gyermek életkora *
Nume *
Prenume *
Adresă de e-mail: *
Număr de telefon: *
Cod promoțional:
Mai multe informații, comentarii
Numele de facturare:
Adresa de facturare:
 
 
Address: *
Folosim cookie-uri pentru a vă asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru web. Prin continuarea utilizării acestui site, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri. Notificare de confidențialitate Accepta